Sprider kärlek

God morgon.
Har njutit kaffe och mackor :), det är tyst och lugnt. Solen skiner. En perfekt dag för massor av mys och kärlek.
Om en stund ska jag passa på att väcka prinsen som sover som en stock :)! Ska bara njuta av lugnet en stund till :)!

-

Dags att sprida lite kärlek, läste en blogg som fick mig att inse att det är allt för sällan man verkligen uttrycker sin tacksamhet och kärlek till de som betyder mest. So here I go ♥.


Mina fina vänner, utan er ingen guldkant i vardagen, på gott och ont finns ni där. TACK. När ego sätter fart finns inga bromsar ;) (ingen nämnd ingen glömd till den/dem som känner sig träffade: - sug i dig/er ♥ )

Mica och Viktor ni är för underbara ♥!

Mamma, pappa och Iréne, ni är guld värda ♥!

Jag älskar min fina familj mest av allt ♥!
Magnus, Oliver och du underbara Casper som än sålänge är ett med mig:

-Ni gör det lättare att andas,lättare att leva, ni gör mig komplett!

En bästa vän på alla nivåer, ett mirakel som får mig att förundras och explodera av kärlek varje dag, och ett mirakel till på väg. Kan man begära mer ♥?

                  
              ♥ Att älska ett mirakel ♥


-


Dags att kicka igång även denna dag. Nu har kaffet börjat ge önskad effekt :).


 
petra
Gud så dålig jag varit på att svara på blogginlägg känner jag, men nu hade jag lite tid övervad mycket böcker du rekomenderar, får se om jag har ork att köpa någon :), jag vill hitta någon till sebbe, men han är inte så intresserad, eller så visar han det bara inte, än så länge har jag inte riktigt fått någon reaktion av honom gällande faderskapet, det blir nog mer på riktigt när det verkligen gäller.. hoppas på att förlossningskurserna ska ge något bra :)vad tråkigt det där med katten, jag vet inte om jag skulle klara av att lämna ifrån mig mina katter just nu är dom allt. men jag har en känsla av att vår ena katt kan bli lite på sin vakt när det kommer en ny familjemedlem, vi får se hur det går.. men jag borstar och dammsuger nu för fullt och hoppas på att katthåret avtar, det har faktiskt blivit bättre nu när det blivit svalare :)nu blev det ett långt inlägg haha..

men när är det dags för lilla Casper att komma då? det är ju så nära nu, men du vill väl inte skvallra med datum förståss :P.. Tråkigt att det inte blir en vaginal förlossnig som du ville, men det är kanske mindre risker med snitt som läget ser ut nu.. :)

Jag är ju ledig nu fram till den lilla kommer, så en fika eller två kanske vi kan klämma in nu :)?Kram på er
2010-08-25 | 19:44:54 | http://petraahlberg.blogg.se/
Milla
tack för din fina kommentar:) du har en super fin blogg med & verkar ha en hel härlig familj:)

hoppas allt är bra med er alla!! Kram
2010-09-20 | 19:23:36 | http://camillaangel.blogg.se/

«
«
«