Mysdag

Idag är en bättre dag, har hunnit få smälta det faktum att det blir kejsarsnitt-IGEN. Oliver kom ju även han med kejsarsnitt-akutsnitt efter en inte så lyckad igångsättning. Vet ju vad jag ger mig in i, och snitt upplevelsen var såhär i efterhand bra på gott och ont. Hade ju bara önskat annorlunda den här gången.

Ska bli spännande att få uppleva ett planerat snitt. Ska bli underbart att äntligen få ha Casper hos oss. Tycker han vuxit och jäst färdigt sedan länge. Jag har iaf varit färdig länge :).Nu bara väntar vi. Storebror är lyckligt ovetandes och samtidigt märker han väl på oss att saker är på gång.

Nu ska jag bara fokusera på en sak i taget. Mig,min fina familj♥,snittet,Casper. OSS. Försöka att inte känna stress och press utifrån. Skaka av mig mina hjärnspöken och vara neutral. Andas. Leva här i nuet♥.

-

Idag har vi haft en härlig mys dag, jag fick sovmorgon ;) hihi lyx.♥
Sen har vi haft en strosa omkring dag nere på centrum.

Vi gick in på tygaffärn och köpte tyg och öljettringar. Vi ska nämligen sy ett eget solskydd/vindskydd till vagenen, kommer bli så läckert. Tyget vi tillslut föll för är svart med vita stjärnor :).

Vi smet in på Lindex för vi tänkte köpa lite bebis kläder men inget föll oss i smaken. Så vi knatade ner till Tiny&More och Åsa's. På Åsa's hittade Magnus en jätte fin musik mobil med spöket laban som vi ska fästa på vaggan :). Försökte fynda bebiskläder, men det var väldigt urplockat om man inte letade rosa och klänningar i bebisväg.

Inne på Tiny köpte jag en väska till Caspers vagn. Klicka på länken: Elodie
En Elodie Stroller Shopper.Har spanat på modellen länge, blev tillslut en "Black velvet" mjuk som sammet och super fin. Till hösten/vintern blir det att köpa en Elodie åkpåse :), antingen i "retro revelution" eller även den i "black velvet". Vi får se :). Är så Nöjd. Nu har vi denna underbara väska och Olivers underbart rymliga Emmaljunga skötväska.

Oliver har fått en "Upsy Daisy" docka idag han gillar ju drömmarnas trädgård och sjunger och pratar om Upsy daisy här om dagarna. Så vi slog till. Han fick även en bok på rean-en bok om tåget tomas :). Två av hans favoriter i en och samma butik. Lyckan var ett faktum.

Till mig själv har jag köpt en ny mascara och en ansiktsmask. Varför finns det så många mascaror att välja ibland?Tillslut bara tog jag en och gick mot kassan, hoppas den är bra. Annars får jag väl vara utan!

-

Väl hemma har vi tagit det lungt. Oliver somnade vid sju tiden ikväll helt utmattad man blir visst det efter en bus förmiddag, en eftermiddag på centrum,massa mat i magen och ett mys bad av Magnus på kvällen :). Älskade goa unge!

Magnus och jag har gottat till det ikväll. Vi har ätit kräftor och örtmarinerad hummer- MY GOD så smaskigt. Nästa gång vi tillagar hummer ska jag fasiken ta ett glas vin till. Idag blev det fläder lätt dryck av förklarliga orsaker *pekar på magen* :).

Magnus ska jobba halv dag imorn, jag och Oliver ska mysa, ev ta en trip till lekparken om jag har ork att släpa med mig kroppshyddan. Annars gör vi något inomhus.

Nu ska jag fixa mina naglar, som tokflagar gammalt lack,så händerna inte ser så hemska ut.Sen ska jag krypa ner i sängen.

God natt...nina
hittar aldrig en bra mascara, har börjat köpa de billigaste jag hittar. är det inte oförskämt dyrt med mascara oxå!!jag vill oxå till nynäs och gå på Åsa :) hittar alltid massa saker där. och nu när man faktiskt kan gå omkring med vagn så blev det ännu bättre.
2010-08-24 | 07:23:30 | http://mrztigger.blogg.se/
Pernilla
Vad mysigt ni har det!Tycker det är helt rätt, var dig själv, njut av din familj och lev i nuet! :DJag önskar er all lycka, helt säker att inom en vecka kommer det komma en alldelse underbar individ till världen!Kramis
2010-08-24 | 11:19:16 | http://ivaress.blogg.se/index.html

«
«
«