Älskade fina Oliver

Idag har det varit en sån härlig och lustigt lugn dag, när jag vaknade hade Magnus hunnit vara på jobbet och kommit hem. Han var hemma en stund och drog iväg igen. Oliver är på sånt strålande roligt och härligt humör. Även om han för det mesta är go så är det de här dagarna som gör det lilla extra i mamma hjärtat!

Vi har pratat och haft långa konversationer- förstår inte allt han säger och menar men det ser viktig ut.

Vi har gosat i soffan och tittat på bolibompa, sen har vi lekt med lera, han älskar det. Speciellt när vi gör snigel familjer av leran ;). Sniglar,ankor och ormar. Det är kul. Efter lerandet så fortsatte vi vara kreativa så jag tog fram papper, penslar,färg och hans gipsfigurer. Resultatet blev en fin teckning, en gips kossa och små gipsfigurer. När vi kladdat färdigt fick han bada. Han kommer snart utveckla simhud mellan tår och fingrar!

Bilder kommer under kvällen.
Snart slutar Magnus, ska nog föreslå en trip till ICA. Är sugen på något som jag nog bara kan lista ut VAD det är när jag får gå och titta bland hyllorna ;).

Nu ska Oliver och jag läsa lite böcker. Han har visst plockat fram 3 st och sitter i soffan och ropar efter mig. time to go :).


Hej så länge
«
«
«